lauantai 22. toukokuuta 2010

Kesän aurinkosuojat

Nyt on kesän ensimmäiset aurikosuojat ostettu. Tänä vuonna olen maksimoinut suojauksen. En tiedä voiko tätä pistää paremmaksi!


Ostin apteekista Eucerin 50 SPF fysikaalisen suojan suihkeena. Fysikaalisten suojien ongelma on että ne yleensä jättävät paksun valkoisen kerroksen levityksen jälkeen, ja tuntuu siltä että imeytyminen kestää melkein puoli tuntia. Suihke ei jätä kerrosta mutta on uskomattoman tahmainen ja iho näyttää hikiseltä puoli tuntia. Olen nyt aamupesun ja rasvauksen jälkeen levittänyt aurinkorasvan ja sitten meikannut vähän ajan päästä rasvan päälle. Ongelma on niinkuin aina että kun rasvaa pitää lisätä päivän mittaan on se pakko levittää meikin päälle. Tämän takia odotan Lontoon reissua, ja Baren puuterimaista aurinkosuojaa.
Talven Hulluilta päiviltä ostin Lorealin Solar Sublimen, joka siis on huudeltava hoitoaine joka jättää UV-suojan hiuksiin. Pelkäsin että ilman normaalia hoitoainettani hiukset olisivat kiillottomat ja takkuiset, mutta tämä riittikin ihan loistavasti.
Päätin vielä suojata itseäni sisältäpäin ja ostaa Vivisanten aurinkokapseleita. Niiden pitäisi nopeuttaa rusketusta (mitä en tosin kaipaa) ja suojata ihoa E-vitamiinien, rasvahappojen sekä karotenoidien avulla. Syöminen pitää aloittaa pari viikkoa ennen auringonottoa.
Ja ilman aurinkolaseja elämäni olisi täyttä tuskaa. Olen huomannut että pään suojaaminen huivella ja hatuilla ei vaikuta siihen saanko auringonpistoksen, vaan se että onko aurinkolasit suojaamassa herkkiä silmiäni. En ole saanut moneen vuoteen enää auringonpistoksia sen jälkeen kun huomasin tämän. Ennen pari tuntia auringossa oli varma loppupäivä sängyssä.
Mutta jos välttämättä tarvitsen hattua niin viime vuoden löytö oli punainen lierihattu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä ujostele, kerro minulle mitä mietit :)