sunnuntai 25. lokakuuta 2009

My first Wolford tights

Laatu korvaa määrän? Tehdäänpäs empiirinen tutkimus.

Käytän 80% vain hameita tai mekkoja, joten sukkahousut ovat kovassa käytössä. En käytä legginsejä koska ne saavat jalkani näyttämään vielä lyhyemmältä ja joutuisin kaiken lisäksi käyttämään vielä sukkia. Käytän vain korkeavyötäröisiä vaatteita joten haluan, että sukkahousutkin täyttää tämän kriteerin.

Ostan yleensä erikoisen näköisiä sukkahousuja, mutta mustathan sopivat kaikkien vaatteiden kanssa ja saavat vielä sääreni näyttämään sutjakkaammalta.

Lindexin sukkahousut sopivat malliltaan minulle hyvin. Hinta-laatusuhde on myös ollut kiitettävä. Kenkien vetoketjut valitettavasti vahingoittavat sukkahousuja pahasti. Käytän yksiä sukkahousuja n. puolisen vuotta.

Wolford. Sukkahousujen aatelismerkki. Luxusta jaloille. Ja hinta sen mukainen. Tavalliset sukkahousut maksavat n. 25-35€, merinovillaiset 41€, ja erikoisemmat yli 50€. Näiden pitäisi kestää vuosia ja myös näyttää siltä kuin ne ensimmäisen kerran otettiin paketista. Lukuisat suunnittelijat ovat tehneet Limited Edition-mallistoja merkille mm. Vivienne Westwood, Emilio Pucci, Valentino, Kenzo ja Zac Posen.

Eilen kävelin Idea parkin Wolfordin myymälään kyselemään hintoja ja saamaan tietoa sukkahousuista. Myyjä oletti luultavasti ikäni perusteella, että haluaisin matalalantioisia sukkahousuja ja/tai legginsejä. Muuten palvelu oli erinomaista. Sain "aloittelupaketin", 70 denieriset mattapintaiset Opaquet, jotka maksoivat vain 19€ madaltamaan kynnystä ostamaan niitä.

En ole vielä kokeillut niitä, mutta ilmoitan ovatko ne maineensa veroiset.






2 kommenttia:

  1. Wolfordit eivät välttämättä kestä tolkuttomasti, mutta käyttötuntuma eroaa muista. Anna laadulle tilaisuus ja saatat jopa pitää siitä.

    VastaaPoista
  2. Huomasin nyt vasta kommentin :P
    Olen säästellyt sukkia ehkä vähän liikaa, mutta nyt kun kevät vihdoin tekee tuloaan niin taidanpa vetästä ihanuudet päälle.

    VastaaPoista

Älä ujostele, kerro minulle mitä mietit :)