sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Nuttura ja farkkumekko

Lauantaina kokeilin ensimmäistä kertaa 9 vuoteen nutturaa. Onnistui mielestäni ihan hyvin, ja tuntuikin ihan luontevalta vaikka pelkäsin että näky olisi liian ballerinamainen. Pikku myy-nutturat on ollut nyt kovassa huudossa, mutta muuten nutturoita ei ole vuosiin näkynyt naisilla. Pitkätukkaisilla miehillä niskanuttura on ollut jo 2000-luvun alusta ollut käytössä. Muistan kuinka 17-vuotiaana minulle ja ystävälleni riitti että miehellä oli nuttura jotta sukat rupesi pyörimään jaloissa :D





Meikki on tehty ripsaria (Estee Lauder) ja huulipunaa (MAC) lukuunottamatta Bare Mineralsin tuotteilla. Olen aivan hullun innostunut tähän sarjaan, ja kerron myöhemmin vähän enemmän siitä ;)





En ajatellut pistää kuvia "päivän asuista" blogiini, mutta huomasin lukiessani muiden blogeja että nämä kuvat ovat yllättävän viihdyttäviä. Joten ajattelin kokeilla tätä suosittua blogipostausta. Ainakin jää jokin muisto kyseisestä päivästä.
Vaatteet taitaa kaikki olla Lindexiltä :D Työskentelin joitakin vuosia sitten yhdessä brändin liikkeessä joten vanhan työkaverin ja tutun systeemin takia on helppo löytää oikeat tuotteet. Tämän lisäksi mitoitus vaatteissa on juuri sopiva minulle ja laatu on mielestäni muita halpisketjuja parempi. Kengät on Neosensin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä ujostele, kerro minulle mitä mietit :)